miercuri, 30 ianuarie 2008

Puterea Exemplului Personal


Atunci cand vrei sa sacai pe cineva cu ceva, nu iti iese niciodata mai bine decat atunci cand incerci sa o dovedesti prin exemplu personal!
E testata sa stii!

Continuarea acestui mesaj cu alta ocazi, deocamdata e aruncata doar ideea! AVANGARDA!

5 comentarii:

victor spunea...

recunosc e o metoda care pana acu s-a dovedit eficienta.Te-ai gandit vreodata daca ar putea avea si urmari negative? hm?

BlackMagicWoman spunea...

urmari negative? niciodata, asta numai daca iti pui in gand sa faci rau, si tu cel care dai mesajul si cel care il primeste. Asta e singrua explicatie care mi-a venit in minte.
Si nu m-am gandit la asta deloc, si nici nu cred ca are sa imi iasa ceva de genul asta, pt ca as ceda, daca nu a iesit cum mi-am propus atunci deloc. Nu vreau nici o alternativa cu tente negative.
oh, nu imi place deloc ce intrebare ai pus.

victor spunea...

hai sa iti dau un exemplu:
Tu faci o chestie, sa zicem iti este foarte usor pentru ca esti obisnuita, iar prin exemplul personal provoci pe cineva sa faca la fel ca si tine.Chestia aia poate avea alte urmari nu tocmai placute pentru persoana respectiva (urmari negative).Cam vag totusi, dar sper sa ajute.

cu simpatie,
victor

victor spunea...

oricum exemplul personal e bun :)s

BlackMagicWoman spunea...

ideea nu e sa faca exact ca mine, ci sa inteleaga mesajul si sa inteleaga defapt ce am vrut sa spun prin ceea ce am facut. Daca ai inteles mesajul, vei face un lucru original, fara sa copiezi pe cel care a dat exemplul, pt ca tu vrei sa faci si mai bine decat el/ea, si uite asa nu se poate ajunge decta la ceva din ce in ce mai bun! (unde vezi tu efectul negativ? nu inteleg?)
Toate cele bune si frumoase de la Laura!
Uimeste-ma! (tema ta pentru data viitoare!)
Pup!